Jong labar (jagung labar)

 

 

 

 

 

 

Bahan – bahan :

  1. Jagung muda 1 kg
  2. Gula merah ¼ kg (sesuai selera)
  3. Kelapa parut (1 genggam bila suka)
  4. Garam ¼ sendok teh
  5. Daun pisang (untuk membungkus)

Cara membuat:

  1. Parut jagung yang sudah di siapkan lalu buang air nya, setelah itu campur semua bahan yang sudah siap.
  2. Setelah semua bahan tercampur lalu bungkus dengan menggunakan daun pisang
  3. Kukus selama 30 menit, jong labar siap disajikan.

Selamat mencoba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s